728 x 90

Helidonium hommord

Gallsten sjukdom - en sjukdom där stenar börjar bildas i gallblåsan.

De främsta orsakerna till denna sjukdom är övermålning eller svält, en stillasittande livsstil, graviditet, användning av hormonella preventivmedel, sjukdomar i bukspottkörteln, etc.

Gallsten sjukdom är ganska vanlig bland personer över 40 år, särskilt bland kvinnor som är överviktiga. Källa: flickr (Ronny Richert).

Idag finns det ett stort antal droger som hjälper till att bli av med gallstenssjukdom. En av dessa är den sammansatta homeopatiska läkemedlet Helidonium Homaccord.

Beskrivning, komposition, frisättningsform

Helidonium homaccord är ett läkemedel som har koleretiska och antispasmodiska effekter. Det är färglöst, ibland har en gul nyans, transparent. Det har lukten av etylalkohol.

100 ml av denna beredning innehåller följande aktiva ingredienser:

  • Chelidonium majus 1,8 ml.
  • Fel Tauri (Fel tauri 0,3 ml).
  • Belladonna (Atropa belladonna 1,2 ml).
  • Etylalkohol 35% (konstituens).

Finns i form av en alkohollösning. Den hälls i 30 ml dispensrar.

Helidonium homaccord är avsedd för oral eller vaccinell användning.

Farmakologiska egenskaper

Helidonium homaccord används för att behandla kolelitiasis. Enligt bruksanvisningen har verktyget en avgiftning och koleretisk verkan.

Det har en positiv effekt inte bara på gallkanaler och urinblåsor, men även på andningsvägarna, levern. Efter applicering av läkemedlet Helidonium homaccord i kroppen ökar nivån av urinsyra.

Var uppmärksam! Med detta läkemedel kan du bota sjukdomar som kikhosta och lunginflammation.

Indikationer för användning

Läkemedlet rekommenderas som ett effektivt botemedel mot sjukdomar som cholecystit, kronisk hepatit och kolelithiasis.

Det här är intressant! Kronisk hepatit med korrekt behandling utvecklas inte. Men, i avsaknad av terapi eller fel i behandling kan leda till så allvarliga konsekvenser som fibros eller cirros av levern.

Även Helidonium Homaccord används för att förbättra metabolismen av gallsyror och eliminera toxiner från kroppen.

Enligt recensioner av läkemedlet hjälper det med allvarliga huvudvärk och migrän, förbättrar övergripande hälsa, lindrar depression och är också en utmärkt laxermedel. Källa: flickr (Eugene rumedicalnews).

Kontra

Liksom alla andra läkemedel har Helidonium homaccord kontraindikationer. Enligt bruksanvisningen rekommenderas inte detta verktyg för användning hos barn under majoritetsåldern. Detta beror på det faktum att läkemedlets effekt och dess biverkningar inte har identifierats hos personer i denna åldersgrupp.

Innan du använder Helidonium homaccord bör gravida och ammande kvinnor konsultera en specialist.

Om du är överkänslig mot någon av komponenterna i läkemedlets sammansättning, bör du vägra använda den. Helidonium homaccord är bättre att använda enligt rekommendationer från en gastroenterolog.

Oberoende och oansvarigt att ta drogen kan leda till biverkningar.

Dosering och administrering

10 droppar av läkemedlet löses i 30 ml renat vatten vid rumstemperatur. Lösningen måste tas oralt 3 gånger om dagen.

Om patienten har mer akuta former av sjukdomen används läkemedlet var 15: e minut. Detta läge borde vara 2 timmar. Efter denna period tas verktyget som vanligt.

När det gäller vaccinanvändning ordineras patienten 1 injektion per dag. Denna regel är endast nödvändig för akuta former av sjukdomar som kräver omedelbar medicinsk intervention.

I andra fall bör det totala antalet injektioner per vecka inte överstiga 3.

Frekvensen och användningsperioden för läkemedlet måste bestämmas av den behandlande läkaren.

Biverkningar

Biverkningar från användningen av detta verktyg är ännu inte helt identifierade.

Om du är överkänslig mot en av dess komponenter kan det uppstå en allergisk reaktion. Men i allmänhet är behandlingen med detta läkemedel i de flesta patienter oupphörlig.

Villkor för lagring

Helidonium homaccord ska förvaras i en välventilerad och skyddad mot fukt och ljus.

Produktens hållbarhet under optimala förhållanden är 5 år från tillverkningstillfället. Efter utgångsdatumet ska homeopatisk medicin inte användas.

Att börja behandla utan att ha råd med en specialist och läkares rekommendationer är absolut omöjliga.

HELIDONIUM-GOMAKKORD N

◊ Droppar för intag av homeopatisk, färglös eller något gulaktig, transparent, med lukt av etanol.

Hjälpämnen: etanol (ca 35 volymprocent).

30 ml - mörk glasdroppflaska (1) - kartongförpackningar.

- Som ett koleretiskt medel vid behandling av kronisk cholecystit, kronisk hepatit med en kolestatisk komponent.

- barns ålder upp till 18 år (på grund av brist på kliniska uppgifter)

- Överkänslighet mot läkemedlet.

Läkemedlet administreras oralt med 10 droppar (upplöst i 30 ml vatten) 3 gånger om dagen 30 minuter före eller 1 timme efter måltid. För akuta symptom, ta 10 droppar var 15: e minut i 2 timmar. Varaktigheten av behandlingen bestäms av läkaren.

Allergiska reaktioner är möjliga.

Förskrivningen av komplexa homeopatiska läkemedel utesluter inte användningen av andra läkemedel som används i denna sjukdom.

Vid behandling med homeopatiska läkemedel kan symtom tillfälligt förvärras (primär försämring). I detta fall ska du sluta ta drogen och kontakta din läkare.

I avsaknad av en terapeutisk effekt, såväl som utseendet på biverkningar som inte beskrivs i anvisningarna för medicinsk användning, ska du informera din läkare.

Långvarig användning av läkemedlet (i flera månader eller mer) bör utföras under medicinsk övervakning.

Läkemedlet innehåller etylalkohol ca 35% (volym).

Under graviditet och amning kan läkemedlet endast användas efter föregående samråd med en läkare.

1796 - homeopati och vaccinationer

Klassisk homeopati, vaccinationer och homeoprofylax

Helidonium-Homaccord

Helidonium-Homaccord

# 1 Post NasyPiter »16 okt 2007, 13:42

# 2 Post Enema »16 okt 2007, 17:29

# 3 Post Cygnus »16 okt 2007, 17:37

Ångröret är mycket skadligt.

Ett barn i den åldern får inte skitra i upp till 10 dagar, och det är inte nödvändigt att behandla det på något sätt och med ingenting om det inte stör barnet. Detta är förresten den vanliga pediatriska standarden, och inte några speciella homeopatiska tillverkningar.
Det är, om din barnläkare inte ens vet det här - kör honom i nacken och så snabbt som möjligt skiljer han sig från barnläkare av ovanlig okunnighet.

Sällsynt kakan som är karakteristisk för barn i GW utan kompletterande livsmedel. Mors mjölk - en produkt som är idealisk för ett barn - absorberas nästan helt. Cellulosa är inte i den. Vad varje dag poke något?

Pro droppar är helt överens med Enema. Använd inte unikt.

Internet Ambulans Medical Portal

På bristerna hittade email [email protected]

statistik
Under dagen tillsattes 15 frågor, 36 svar skrevs, 6 av dem var svar från 4 experter på 2 konferenser.

Sedan den 4 mars 2000 har 375 specialister skrivit 511 756 svar på 2 329 486 frågor.

Klagomål

  1. Blodtest1455
  2. Beremennost1368
  3. Rak786
  4. Urinanalys644
  5. Diabet590
  6. Pechen533
  7. Zhelezo529
  8. Gastrit481
  9. Kortizol474
  10. Sockersjuka socker 446
  11. Psihiatr445
  12. Opuhol432
  13. Ferritin418
  14. Allergi 403
  15. Blodsocker395
  16. Bespokoystvo388
  17. Syp387
  18. Onkologiya379
  19. Gepatit364
  20. Sliz350

Läkemedelsbedömning

  1. Paratsetamol382
  2. Eutiroks202
  3. L-tyroxin 186
  4. Dyufaston176
  5. Progesteron168
  6. Motilium162
  7. Glukos-E160
  8. Glyukoza160
  9. L-Ven155
  10. Glitsin150
  11. Kofein150
  12. Adrenalin148
  13. Pantogam147
  14. Tserukal143
  15. Tseftriakson142
  16. Mezaton139
  17. Dofamin137
  18. Meksidol136
  19. Koffeinnatriumbensoat135
  20. Natriumbensoat135

Helidonium-Homaccord H

vittnesbörd
Gallsten sjukdom.

Farmakologisk aktivitet
Farmakologisk aktivitet - koleretisk, avgiftning.

Latinska namn
Chelidonium-homaccord n

Farmakologisk grupp
>> homeopatiska läkemedel

Nosologisk klassificering (ICD-10)
>> K80 Cholelithiasis [Cholelithiasis]

Sammansättning och frisättningsform
i droppflaskor om 30 ml; i en förpackning med kartong 1 flaska.

Biverkningar
Ej identifierad.

Dosering och administrering
Insidan, upplösning 10 droppar i 100 ml vatten, 3 gånger om dagen (lösningen är berusad långsamt). I akuta fall sjunker 10 droppar var 15: e minut i 2 timmar.

Säkerhetsföreskrifter
Långtidsbehandling (i flera månader) måste utföras under överinseende av en läkare.

Hållbarhet
5 år

Förvaringsförhållanden
På en torr, mörk plats vid rumstemperatur, överhett inte.

Hittade i 10 frågor:

God dag! Är det möjligt att bota JCB med flera små stenar, homeopati? Kommer stenarna att gå, eller snarare, kommer de att lösa upp? Och är det möjligt att ta Helidonium Gomakkord själv från JCB? Tack. att öppna

29 januari 2014 / Peskin EG

. medan du återställer normal galla. Det här är dock ganska lång process (minst ett halvt år), och utan garantier är fel ofta. Jag skulle inte rekommendera att ta Helidonium Homaccord på egen hand. att titta på

Är det möjligt att använda Helidonium-Gomakkord-N till ett barn (nästan 4 år, 17 kg) vid behandling av kronisk giardiasis (i Tyskland var ett tioårigt barn förskrivet Kokkulus-Gomakkord för att behandla en Giardiasis. Hjälp, våra läkare, förutom oss, gör ingenting.

Barnet är 6 månader gammalt, atopisk dermatit, homeopatet har avskaffat ketotifen och antihistaminer i en månad, sedan för att ta den kalka karbiden. Stark utslag runt... öppet (16 fler meddelanden)

1 maj 2004 / Tatiana

. bara de tog inte: 1) svavel30, varannan dag calcarea carbonic30, varannan dag lycopodium. 2) Helidonium och bovista6 samtidigt. 3) Nuksvomika homakkord 3 dagar och skrivande. 4) kalkariumfosfor. 5) Belladonna. Allt. att titta på

Kära doktor! Vänligen meddela några homeopatiska medel efter avlägsnande av gallblåsan och kronisk pankreatit + cholecystit. Tack på förhand.... öppen

1 juli 2002 / Serebryakov Serg...

På vskidku - Paskopankreat (om inte, då Lepandra compositum) + Helidonium-Gomakkord. Men jag rekommenderar att du kontaktar en heltids homeopati med en personlig mottagning för att korrigera behandlingen enligt nuvarande symptom. att titta på

Hej, doktor! Mitt barn är 2 år 9 månader gammal. Nyligen blev han diagnostiserad med medfödd gallobstruktion av hypotonisk typ. Månad behandlades... öppen

28 juni 2002 / Serebryakov Serg...

. såsom Heel, Boiron, DCU och andra med egna preparat som Helidonium-Gomaccord etc. 2. Men i ditt fall skulle jag rekommendera ett personligt samråd med en specialist i ett homeopatiskt centrum. Det finns inga sådana frågor online. att titta på

Kära läkare, rekommendera en inhemsk ersättning för Galstani. att öppna

9 april 2002 / Serebryakov Serg...

. Det kan inte ersätta komplexa läkemedel - de skiljer sig något i kompositionen. Det mest effektiva alternativet - tyska droppar Helidonium-Gomakkord (men de är ganska dyra) om vi pratar om gallens patologier. att titta på

Kära doktor! Vilka homeopatiska läkemedel skulle du rekommendera för behandling av dyskinesi hos GVD av hypotonisk typ? Din åsikt om drogen Galstena... öppen (3 fler meddelanden)

27 november 2001 / Serebryakov Serg...

För behandling av dyskinesi är det bättre att använda det komplexa läkemedlet Helidonium-Homaccord (droppar). Det verkar, och Edas släpper ut någon förberedelse liknande i åtgärd. Personligen är jag inte till Bittner. att titta på

., där jag förskrives följande droger: Hepel (tabletter), Helidonium-Gomaccord (droppar), Hepar compositum (intravenöst). Hepel-drak, Helidonium-Gomakkord och Hepar compositum användes hälften. Excites att det någon. att öppna

Välkommen! Jag har gallisk dyskinesi på hypertyp och cholecystit. Berätta för mig, tack 1) vilka homeopatiska medel (vilken komposition) är bättre att använda:... öppen

13 augusti 2001 / Serebryakov Serg...

1. Vilken typ av stad? 2. I prichnip, Edas (detta är en av de listade) förtjänar mest förtroende för kvalitet, vilket inte betyder att det passar dig mest. Låt oss säga att Helidonium-Gomaccord blir mer intressant. att titta på

Helidonium homaccord n ​​recensioner

Skämtar bara: Och om du inte lägger till det betyder det det?
Allvarligt: ​​problem med bukspottkörteln från undernäring och nerver (stress, depression, etc.), du känner dig själv.
Kom ut, bli inte deprimerad och allt kommer att träna.

Till prostologen är nödvändig! Allvarligt alla. Med hemorrojder från förstoppning hjälpte homeopati mig, Edas. Jag såg också deras tabla, men jag hade effekt på matsmältningssystemet, jag skulle inte råda det.

Bekämpa förstoppning! Till varje sin egen hjälper. Grönt te, surt mjölk, betor, etc., leta efter din egen.

Jag håller med dig på alla 100! Jag själv lämnar ofta Ryssland och på mina resor tillåter jag mig mycket att äta. vi måste skaka över varje bit.

men om McDuck, beror mycket på ditt huvud, ditt humör var bra och McDuck lärde sig roligt))

Helidonium

Chelidonium är ett homeopatiskt läkemedel som används vid kolelithiasis.

Farmakologisk åtgärd Helidonium

Enligt instruktionerna används Helidonium för att ge en avgiftning och koleretisk verkan på människokroppen. Helidonium har huvudsakligen en aktiv effekt på levern. Även effekten av läkemedlet sträcker sig till andningsorganen. Därför används Helidonium för att behandla kotan och lunginflammation. Recensioner Helidonium bekräftar dess aktiva påverkan på njurarna. Användningen av ett homeopatiskt läkemedel ökar nivån av urinsyra i kroppen.

Släpp form och sammansättning

Läkemedelsindustrin producerar läkemedlet Helidonium i form av en alkohollösning, som innehåller 35 procent alkohol. Lösningen är avsedd för intag. 100 ml Helidonium-lösning innehåller: Chelidonium majus, Fel tauri och Atropa belladonna. Lösningen hälls i speciella droppflaskor, varje flaska innehåller 30 ml av beredningen.

Indikationer för användning Helidonium

Enligt instruktionerna används Helidonium för att behandla kronisk cholecystit. Dessutom används läkemedlet för behandling i kronisk hepatit med en kolestatisk komponent. Vanligtvis används läkemedlet Helidonium i komplex terapi med andra läkemedel. Recensioner Helidonium bekräftar sin effektiva användning för huvudvärk, inklusive migrän. Denna homeopatiska medicin används också för neuralgi och depressiva tillstånd.

Kontra

Chelidonium är kontraindicerat för användning om patienten har överkänslighet mot komponenterna i homeopatiska läkemedlet. Enligt instruktionerna är Helidonium inte rekommenderat för patienter som är under 18 år, eftersom läkemedlet inte passerade tillräckligt med kliniska prövningar i denna patientgrupp.

Dosering och administrering

Helidonium konsumeras inuti. Dosen är vanligtvis i mängden tio droppar, som späds i 30 ml vatten. Läkemedlet tas tre gånger om dagen. Helidonium ska druckas en halvtimme före måltid eller en timme efter måltid. Om patienten har en akut sjukdom rekommenderas Helidonium att tas i en dos av tio droppar vart femte minut i två timmar. Behandlingsförloppet med denna homeopatiska åtgärd för varje patient är individuell, det bestäms av läkaren. Kursen och dosen av Helidonium måste följas noggrant för att få effekten av behandlingen.

Biverkningar av Helidonium

Recensioner Helidoniumom säger att läkemedlet tolereras väl av patienter. I sällsynta fall kan allergiska reaktioner uppstå som orsakas av överkänslighet mot homopatiska botemedelets sammansättning.

Använd under graviditet och amning

Enligt instruktionerna kan Helidonium användas under graviditet och under amning efter behov. Innan du börjar ta det, bör du rådgöra med din läkare för att jämföra fördelarna med drogen och risken för fostret.

Särskilda instruktioner

Det är nödvändigt att ta hänsyn till när läkemedlet som innehåller Helidonium innehåller 35 procent etylalkohol.

Hos vissa patienter kan användningen av Helidonium förvärra sjukdomen. I detta fall måste du sluta ta drogen och kontakta en läkare.

Villkor för lagring

Helidonium förvaras på ett torrt ställe vid rumstemperatur. Läkemedlet ska inte vara tillgängligt för barn.

Drogen Helidonium är giltig i fem år från tillverkningsdatum. En utgått homeopatisk lösning kan inte tillämpas.

Helidonium-Homaccord H

Hitta i apoteket och köp Helidonium-Homaccord H från 548Р

HELIDONIUM-GOMAKKORD N Instruktion
Homeopatiska droppar för förtäring

Drops d / homeopatisk förtäring: fl.-dropp. 30 ml 1 st.

Droppar för oral administrering homøopatisk, färglös eller något gulaktig, transparent, med lukt av etanol.

[PRING] etanol (ca 35 volymprocent).

30 ml - mörk glasdroppflaska (1) - kartongförpackningar.

Informationen ges i referensboken för Vidal-läkemedel.
Senast uppdaterad beskrivning 28.09.2011

Cream Laboratory S.А.Popravko läkemedel med celandine extrakt för skydd av huden mot tumörer "Helidonium" - referens

Medicinsk kräm "HELIDONIUM" från neoplasmer: dummy eller panacea? Min erfarenhet av användning (+ samråd med läkaren)

God dag, vacker! Idag delar jag min erfarenhet av att testa terapeutisk grädde med celandine från Sergey Popravkos laboratorium:

för 25 ml - 700 rubel
för 50 ml - 1200 rubel

Grädden innehåller ett komplex av extraktionsmedel i den större celandine och är avsedd för speciell vård för problemskinn och för att förhindra åldersrelaterade neoplasmer. Det bidrar till avlägsnande av mol, vårtor, papillom och fördröjer också utvecklingen av ålderssiktighet (gäller pannområdet och den närliggande orbitalregionen).

Min hud är inte åldrad, men jag kan skryta med ett överflöd av mol. Varför behöver jag denna grädde då?

Jag köpte den för att förebygga neoplasmer, eftersom varje sommarsäsong finns det fler och fler mol på kroppen. Jag har delvis löst detta problem med en specialist, jag noterar också att jag rådfrågade en läkare om användningen av denna grädde, han gav det gröna ljuset.

ingredienser:

organisk olivolja, vatten, nyisolerat bivax, propolis-extrakt (nordlig rysk typ från Betula sp), stor celandinejuice, ekologisk rapsolja, druvfrö, sibirisk cederträ, bihoneyekstrakt

Standardförpackning: En plastburk med skruvlock, en plastavskiljare.

Konsistensen av grädden, som resten av oljan smälter i händerna, blir en fet emulsion. Det appliceras enkelt, men absorberas under lång tid.

Jag applicerar denna grädde just nu efter att ha besökt solariumet (jag sällan stekar det, bara för att eliminera den naturliga blekheten, jag gillar den när mina kindar är lite bruna) Jag lägger den på nacke, rygg och ansikte. På sommaren går denna grädde bara bort.

Som en profylax av tumörer började cremen, medan de besökte de nya "invånarna" jag inte märkte, mina molar (små) började lite blekare och minskade i diameter, även om jag vanligtvis försöker att inte röra dem för mycket. Åtminstone kommer jag inte att använda denna grädde för att eliminera mol. Jag märkte ett annat resultat: Jag hade ett litet ärr på min kind, vilket mirakulöst blev mjukare och mycket mer inkonsekvent. Jag syndar på grädden, eftersom jag inte använde något nytt under den här tiden. Tja, aknefläckar är borta (det fanns några)

Jag lägger 5 poäng, grädden fungerar på mig personligen! Jag kommer att ge sin mamma ett försök, jag tror att han kommer att hjälpa henne med att hantera pigmentfläckar.

Läs mina recensioner på andra krämer från Lab Correction:

Tack för din uppmärksamhet! Jag hoppas att jag hittade dig användbar.

Helidonium homaccord n ​​recensioner

Slutligen lyckades göra homeopati
tillgänglig för patienten
bryta igenom sponsringen
Heel medication program
brett intervall + långsam medicin,
100% återkallad på grund av sponsring
fuska,

(till exempel kuben av mucosa när sponsras
Heel program - 8 UAH, och Vaptek det för 16 UAH)
Detta sponsringsprogram finns
för de sjuka, inte för återförsäljarna.

Om något, skriv till mig i LAN

de frågar mig vad dessa droger är för,
Jag skriver i ämnet vad för vad.

Engystol, Echinacea, Traumel, Purpose, Discus, Mukoza-dessa verkar vara
bekant, underteckna resten

Chelidonium-homaccord helidonium-homaccord
Sammansättning och frisättningsform
Homeopatisk komplexpreparat innehållande komponenter i homeopatiska utspädningar. 5 ml (= 5 g) injektionsvätska, lösning innehåller: Chelidonium majus - D10, D30, D200, 0,03 ml vardera; Atropa belladonna - D10, D30, D200, D1000 av 0,015 ml vardera; Fel tauri - D10, D30, D200 0,005 ml vardera. Hjälpämnen: natriumklorid, vatten för injektion. I utseende är läkemedlet en färglös, genomskinlig, luktfri, salig smakvätska. 5 ml glasampuller; Förpackning med 5 och 50 stycken.

Farmakologisk aktivitet
Med hjälp av homeopatiska utspädningar av läkemedlets komponenter utförs terapi, under vilka kroppens immunförsvar aktiveras och utsöndringen av toxiner som är adsorberade i kroppen ökar genom naturliga utsöndringsvägar. Således regleras de försvagade funktionerna hos organen, behandlingstiden för akuta sjukdomar förkortas och tillståndet förbättras vid kroniska och återkommande processer. Läkemedlet uppvisar koleretisk, avgiftning, antiarytmisk verkan. Farmakologisk aktivitet hos läkemedlet med långvarig användning minskar inte. De komponenter som utgör läkemedlet i extremt låga doser ackumuleras inte i djurets kropp, de har ingen toxisk effekt.

vittnesbörd
Leversjukdomar (hepatit, cholecystitis), pankreatit, akut och kronisk förgiftning, dålig aptit, flatulens, kronisk gastrit, kolit, eksem, seborré, kroniskt hjärtsvikt, polyartrit.

Doser och användningsmetoder
Enligt typen av djur är en enda dos av läkemedlet: Häst, ko, gris. 5 ml Piglet, get, får. 2 - 3 ml Stor hund. 3-4 ml Medium hund. 2 ml Malen. hund, katt 1 - 2 ml valpar. 0,5 - 1 ml Läkemedlet kan administreras intravenöst, intramuskulärt, subkutant, intrakutant. I akuta fall, dagligen tills symtomen försvinner med kroniska sjukdomar och benägenhet att återfall - 1 gång om 4 dagar under kursen.

Biverkningar
Ej observerad.

Särskilda instruktioner
Djurprodukter under och efter användning av läkemedlet kan användas utan begränsningar.

Förvaringsförhållanden
På en plats skyddad mot direkt solljus vid rumstemperatur. Hållbarhetstid - 5 år.

tillverkare
Biologische Heilmittel Heel, Tyskland

I praktiken använder jag detta läkemedel för levern, jag ersätter dem med alla droger
från mjölktisteln

BELADONNA - Gomakord. Belladonna - Homaccord ad usum vet
Homeopatisk medicin. Lösningen i 5 ml ampuller.
Indikationer: • För eventuell akut lokaliserad inflammation, följt av svullnad och rodnad
(akut vaskulär reaktion), • angina, laryngit, faryngit, bronkit, lunginflammation, • konjunktivit, • abscess, furunkulos,
cellulosa; • akut mastit, metroragi; • hjärnhinneinflammation, myelit, kolangit • bihåleinflammation, otitis media • sol och värmeströmmar;
Interaktion med andra droger utan funktioner. Dosering och administreringssätt: i akuta fall -
dagligen, med kroniska sjukdomar och en tendens till återfall - 1 gång i 4 dagar in / i, in / m, s / c och perroral
(som tillsats till dricksvatten). Enligt typen av djur är en enstaka dos av läkemedlet:
• Stor hund. 3 - 4 ml.
• Genomsnittlig hund. 2 ml.
• Liten hund, katt, valpar. 1 ml.
Förvaring: vid rumstemperatur, skydda mot överhettning, direkt solljus.

i praktiken älskar jag henne när mastit börjar
laryngit, etc. - Normalisering av vaskulära reaktioner

LAHESIS compositum
Lachesis compositum-annons. veterinär.
Homeopatisk medicin för veterinärmedicin.
ingredienser:
1 ampull 5 ml. innehåller: Lachesis D6 (D4 glicerol 85%; D5, D6 aqua) 0,1 ml; Pyrogenium D6 (D1 glicerol 85%; D2 etanol 30%; D3; D4 etanol 43%; D5, D6 vatten) 0,1 ml; Echinacea angustifolia (etanol 43%) 0,1 ml; Pulsatilla D2 0,1 ml; Sabina D3 0,1 ml.
indikationer:
Förebyggande och behandling av mastit, metrit, agalakti (brist på mjölk), reglering av läckage och separation av placenta, postpartumtemperatur.
· Akut septiska processer av lokalisering.
· Lunginflammation, gastroenterit, metrit, pyelit.
· Kroniska ofta återkommande inflammatoriska sjukdomar.
· Svaghet i hjärtmuskeln, myokardit.
· Metroragi, generisk blödning.

Kontraindikationer, biverkningar: nej.
Interaktion med andra medel: utan funktioner.
Timeout-effekt: ingen.
Kort beskrivning av de enskilda komponenterna:
Lachesis
dysfunktion av körtlarna; infektionssjukdomar; genomföra generell avgiftningsterapi av blodsystemet; vener inflammation; angina pectoris; konvulsioner.
Pyro
allvarliga akuta infektioner med feber tendens till septiska tillstånd (frossa, feber).
Echinacea angustifolia
underhållsbehandling av allvarliga feberinfektioner
(stimulering av cellulär immunitet).
Pulsatilla tilla~~POS=HEADCOMP
hudsjukdomar; inflammatoriska sjukdomar i andningsorganen; benägenhet för katarralsjukdomar; dysfunktioner i mag-tarmkanalen, inklusive inflammation; patologi av kvinnliga könsorgan, inklusive inflammatoriska sådana vaginit med sekret cystit med nedsatt blåsning reumatiska sjukdomar; inflammatoriska sjukdomar i ögat, öra; cephalgia; neuropsykiatriska störningar; beteendestörningar.
Sabina
nedsatt njurfunktion dyspepsi.
Varaktighet och tillämpningsmetod:
Introducerad s / c., In / m., In / in.
I enlighet med djurets storlek är enkeldosen:
För hästar, 5 ml.
Stora hundar - 3-4 ml.
Medium hundar - 2 ml.
Små hundar, katter - 1-2 ml.
Valpar, kattungar - 0,5-1 ml.
Om nödvändigt, upprepa dosen efter 24 timmar.

i praktiken sparkade jag ut de döda frukterna - stickade 2 tärningar
till den punkt som stimulerar arbetet,
för att inte vara kesir, och för en sak så att sepsis inte skulle gå,
men jag gör sådana spel under kirurgens dygnetidsövervakning +
uzist bäst

Veratrum-Homaccord®
Veratrum-Homaccord
Injektionsvätska, lösning

ingredienser:
Droppar: 100 ml innehåller: Veratrum D2, Veratrum D10, Veratrum D30, Veratrum D200 0,6 ml; Aloe D2, Aloe D10, Aloe D30 0,2 ml; Tormentilla p 0,3 ml; Tormentilla D10, Tormentilla D30 0,1 ml; Rheum Dl 1 ml; Rheum D10, Rheum D30 0,1 ml. Innehåller alkohol 35 volymprocent.
Injektionslösning: 100 ml innehåller: Veratrum D4, Veratrum D10, Veratrum D30, Veratrum D200, 0,6 ml; Aloe D4, Aloe D10, Aloe D30 0,2 ml; Tormentilla D2, Tormentilla D10, Tormentilla D30, Rheum D2, Rheum D10, Rheum D30 0,1 ml.

indikationer:
Gastroenterit, ett tillstånd av kollaps.

dos:
Injektionsvätska: I akuta fall dagligen, i de andra 1-3 gånger i veckan, 1 ampull subkutant, intramuskulärt, intrakutant, intravenöst.
Kortfattad beskrivning av indikationer för användningen av enskilda komponenter i formuleringen:
Veratrum
Cirkulationsstörningar i smittsamma sjukdomar; diarré; psykiska störningar.
Aloe
Sår i matsmältningsorganet, hemorrojder.
tormentilla
Akut gastroenterit i kombination med blodiga avföring kolit.
Rheum
Sjukdomar åtföljda av diarré.

Baserat på de homeopatiska komponenterna som utgör detta läkemedel, är Veratrum-Homaccord förskrivet för dysenteri, olika diarré, till exempel för gastroenterit, matförgiftning; med spasmer och tenesma tarmar, med fekal inkontinens, dyspepsi hos barn
(tillsammans med Gastricumeel, Diarrheel S, Nux vomica-Homaccord); i fall av divertikulit och ulcerös kolit (tillsammans med Nux vomica-Homaccord, Galium-Heel, Psorinoheel, Mercurius-Heel S) under kollaps med kall svettning (tillsammans med Aurumheel, Cardiacum-Heel, Galium-Heel och vid hjärtinfarkt - och Glonoin-Homaccord); med kramper av gastrocnemiusmusklerna på grund av lokala blodtillförselstörningar och skador (tillsammans med Cruroheel S, Hamamelis-Homaccord, Spascupreel).

Detta läkemedel är också indikerat för psykiska störningar, om du vill bryta eller bryta något, såväl som för delirium (intravenöst med Nux vomica-Homaccord).

Eftersom förbättrad tarmaktivitet är ett sätt att avgifta kroppen kan Veratrum-Homaccord användas för diarré i kombination med starka sekret.

i praktiken
Detta är min favorit drog, allt som är förknippat med kräkningar
och återställandet av tarmslimhinnan med infektionssjukdomar,

med icke-infektiös. kräk honom med nuksvomikoy och kompensera för förlust av vätska
med glukos och vitaminer,
och sedan göra biokemi, vilket skulle behöva detaljer
vad som orsakade kräkningar - planterad lever, njure, pankreas,

förutom obstruktion och kemisk förgiftning, det finns kirurgi och omedelbar behandling
dropper i det andra fallet

Engistol + Veratrum - specificitet för panleukopeni,
Det tar 9 timmar att behandla panleukopeni
Jag prickar från de första dagarna
Jag använder inte antibiotika vid panleukopeni alls,
bara Vetafel C - för dem som inte är sjuka ännu,
Engystol 1 n en gång om dagen, veratrum - upp till 4-x, beroende på situationen
--------------------------------------------------------------------------------

och varför i Hot, och inte i Vet.voprosy?

eller "hot" att nu placebo effekt säljer billigare?

Curl skrev:
och varför i Hot, och inte i Vet.voprosy?

eller "hot" att nu placebo effekt säljer billigare?

Och i Storbritannien förbjöds licensiering av nya homeopatiska läkemedel, eftersom deras effektivitet ligger utanför ramen för känsligheten hos moderna vetenskapliga metoder. : D

[Tänkt tänker] Och jag kan också skapa min temka i febern, "American Curls from Eugene - Curliest Curls in the World"?

Jag avviker från ämnet

Inte katter och annonsera homeopati. Folk annonserar det. De skjuter ärter i katten och sitter och väntar på en positiv effekt. Om det kommer, gör en slutsats: oh! det fungerar!

När placebo-effekten är densamma äter mannen själv ärterna och observerar inte kattens hälsotillstånd, utan hans egen.

Jo.. hon slog mig.

så katter behandlas av människor!

De får höra - kattdäck med cefazolin och 5 homeopatiska injektioner. Hood.. stackars kollega atibiotik ångad, och grädde (finansiella) producenter Helevskoy vodichki skjuta!

H2O + 1-molekylen kan inte hjälpa till i problemet.

Detta kommer bara att hjälpa till i överskottet av skötare!

ja, ja, syntetiska antibiotika, vaccinationer och så vidare. erbjuds till alla patienter för ingenting: D, och homeopati sätter in på de sjuka.
Och förresten har traditionell och alternativ medicin rätt till liv på universitet. Du måste studera allt. allt som kan hjälpa och hjälper.

alla är pålagt sin religion. Bevisa motsatsen.
Alla har ett val. För dem som har ett huvud.

KATTER, tack så mycket för ämnet och informationen: *

homeopati kanske inte fungerar bara om den används felaktigt;)
och för katter som har dödats av vacciner och generationer som lever på mat, behöver du en mycket erfaren homeopat för att återställa hälsan i kroppen.

För ideologiska fighters mot homeopati (och andra traditionella mediciner otillgängliga för deras förståelse) rekommenderar jag för allmän utveckling att försöka läsa Louis Brouwers extremt underhållande bok "Pharmaceutical and Food Mafia" (endast utan fanatism, var vänlig, om tankar som påverkas av heta felinologin kan fungera felaktigt).

Och vad är intressant - varför kom de som inte gillar homeopati här med sina övertygelser? De ansträngde sig på något sätt som någon sådan här homeopati? Men det är intressant - varför arrangerar de inte pickets i redaktionen för den första kanalen mitt emot förtalaren "Malakhov Krest"? Här är det lättare att kämpa med charlatans, du behöver inte dra röven ur din stol, eller hur?

Vem bryr sig om vem som behandlas? Allt som hjälper - bara på hälsan!

Och om även i de heta annonserna betalas för - vad förut? Eller, som alltid - ger komplex av giriga barn inte att vara tysta? Det är nödvändigt att förstå - Malakhov låter den första kanalen i luften gratis, och giriga barn är lugna? : D

Ange vem och hur homeopater här påför sin produkt? Eller hoppade de ut ur bildskärmen för dig personligen och ålägger under en pistol?

Och om "värdelös". Du skulle inte glömma att lägga till att det är värdelöst för dig. Eller har du redan så mycket Gd och bestämmer vem som är användbart och vem gör inte det?

Vi måste förstå att det är du som åläggs här. Det återstår att klargöra - hur.

Bara i fallet - titta på meningen med ordet "införa";)

Enligt principen om grundare av utspädningar och skakningar, Herr Hahnemann, som kommer att vila på havet, till exempel, Svart eller Medelhavet, bad vi alla i en homeopatisk lösning av resten urin. Och varför, förrän, tänkte ingen att sälja svart havsvatten i 5 ml flaccci, kallar det för "homeopatisk urinoterapi"? : D

Tja.. Indus på denna grund kallar Ganges vatten "Ganges helande vatten". Och de tror och behandlas. : D: D Och det faktum att detta är en svag lösning av urin - bestämd av prover under förra seklet.

PS,
Mina frågor hänvisade Natalie. Så du måste vänta. Hon är inte alltid på forumet, särskilt på helgerna.

Hej, när den sjuka katten har genomgått en fullständig behandling, och jag, som en person, är misstänksam, kan inte lugna mig, min veterinär. säger: "Du behöver inte göra någonting annat, men om du vill, gå och lägg dig. (något hemapatisk). Det blir inte sämre." :)

Stängt nära behandlingen med homeopati för barndomssjukdomar. fungerar inte, och i vissa fall orsakar allvarliga skador. Det här är när en förälder har tagit på sig förtroende för en homeopat och förlorar tid, i det ögonblick då allvarlig medicin fortfarande kan hjälpa.

Jag har inte associerat med någon "ingen utbildning" i mitt liv. Endast stora centra och "erkända armaturer". Fungerar inte

"Hur det gör ont" nämnde inlägget ovan.

homeopati?). Jag hoppas att vi handlar om henne nu. 8)

till de som hör och fråga min åsikt, ja, jag rekommenderar, för jag har positiva resultat även i nästan hopplösa fall. De som är emot själva namnet och idén kommer förstås inte att bevisa någonting. Du behandlas med penicilliner, om du vill eller med något annat;) och det här är bra om det hjälper dina djur. I ett visst ämne har jag redan beskrivit i detalj fallet med sepsisbehandling i en hund för nästan 2 traumelinjektioner. Osäker på att med syntetiska droger skulle jag uppnå ett positivt resultat på så kort tid med ett väldigt försummat fall. Jag litade på den homeopatiska läkaren. Och med rätta. Vår kennel har arbetat i nära samarbete med en homeopat veterinär i över 10 år, så för mig är frågan inte värt det länge - om du vill prova eller inte, har du redan försökt och sett resultaten. Naturligtvis vägrade hon inte de läkemedel som säljs i vanliga apotek, om du behöver smörja med grön färg, smälter du också: D, om du behöver injicera kalcium eller oxytocin - varför inte?) Enligt indikationer. och sinne. ;) Caesarit vi bär också för kirurger, men inte bollar vi dricker).

och fortfarande - homeopati är en hälsosam livsstil - om katterna är dåligt underhållna, ohälsovårdsförhållanden, äter de bara lågkvalitativ torkning, i kontakt mer än den tillåtna takten, föder ofta och så vidare. då kommer det troligtvis ingen homeopati att hjälpa till här. ;).

Jag kommer ihåg detta fall och att vara ärlig i chock från både homeopaten och dig. En berättelse som liknar en rysk roulette: men se om den överlever eller inte. Och om hunden dog, som det ofta händer när patienten saknar dyrbar tid, blint "förtroende" som du, till olika charlataner?

"Syntetiska droger" ger en garanterad terapeutisk effekt och "garantier" för homeopati är ett av två alternativ: patienten kommer att överleva eller dö. Självklart, på homeopati ensam, skulle han dö mer oftare, men på grund av närvaron av "syntetiska droger" som ger "parallellt med homeopati" kan du alltid korrigera statistiken.

Åh, jag har inte sagt den roliga grejen än.

Din hund återhämtade sig trots allt som händer också. Men jag undrar hur många hundar dog, medan deras ägare, imponerade av din berättelse, satt på prästen exakt och lita på Traumeel och homeopatens coolhet.

Ah! En annan inriktning alls. För när ordet "homeopati" har jag den första reaktionen "tjejer, slösa inte tid".

Inget behov av att vika någonting. Det är nödvändigt att rycka i nätverket, och för att upptäcka att för mindre än ett år sedan hade homeopati i "oförenliga med livet" koncentrationer ätits av elever från ett av de största medicinska högskolorna i England på en protestmarsch mot spridningen av det. Att döma av rapporterna är att alla lever och inte hostar.

Observationer av en vän till en hund och familj - wah-wah-wah, vad är värdefull information för vetenskap och mänsklighet.

För allmän information. I kliniska prövningar av medicinska preparat involverade alltid 2 grupper av anställda. Vissa arbetar med droger (utveckla koncentrationer, tilldela koder) och den andra arbetar med ämnen (djur eller människor). Det betyder att gruppen som arbetar "i fältet" inte vet vem exakt vad de ger. Denna data är endast för grupp 1.
Gissa varför detta är gjort? För att negera någon subjektivitet, eftersom betalningen för det kan vara mycket hög.

Om homeopater. Möt - mycket. Av dessa, med en full profil utbildningsenheter. Som regel utvisade antingen mörka individer för dålig akademisk prestanda från nionde gången av honung eller biologiska specialiteter, eller allmänläkare som inte inser sig i specialitet och med en stor törst på vinst.

Allt så Zhenya. Dessutom har i studien av nya droger patienter i kontrollgruppen som behandlas med traditionella droger. Så att du kan jämföra effektiviteten i procent av strålningen hos huvud- och kontrollgrupperna.

Jag utförde liknande studier vid behandling av virushus (kronor och calicicus) i en plantskola. Okej, inte till förmån för homeopati. Även med komplexa terrapii hjälpte ytterligare vatten. Nästa gång jag kommer att försöka behandla en kontrollgrupp med dyra vatten, den andra med saltlösning + traditionella droger. Som tillfälle att testa - kommer jag att informera.

Förresten har traditionell och alternativ medicin rätt till liv på universitet
Detta lyckligtvis bestäms av människor som känner till insidan av frågan. Därför finns det ett stort antal medicinska specialiteter och specialiseringar i läkemedelsministeriets klassificerare, men det finns inga homeopater, bioenergiterapeuter och annan bluff från medicin.

Fan, hur trevligt det är att läsa nyktera människor. och det är fantastiskt att de är.

Nope. En grupp ges placebo, och den andra ges läkemedlet i olika koncentrationer. Och läkaren som gör undersökningen och som arbetar med den här gruppen vet inte vem som ges läkemedlet och vem som inte är det. Han ges vad han behöver för att komma in i ämnena, i krypterad form. det är nödvändigt att undvika doktorns subjektivitet och förväntningarna på en positiv effekt.
Båda grupperna måste vara statistiskt signifikanta. Experiment anser också ett speciellt programfel. Ibland av siffror verkar det som att något har fungerat, och efter att ha kommit in i programmet inser du att hela effekten är mindre än det tillåtna felvärdet.

På frågan om koncentrationen av aktiva substanser. Nu började hon titta på "kompositionen" av homeopati.
Funnit att vissa droger är i koncentrationer av C 12.

Vad betyder detta på ryska?
C12 - tolv gånger i rad uppfödda 100 gånger, sedan bish 10 i 24 utspädningsgrader. Straining the Mock, och ihåg av skolkursens gång att Avogadro-numret är 10 till 23, blir det klart att värdet är i C12 vilket innebär att minst en molekyl av den aktiva substansen är i lösning med en sannolikhet på 50%. och det här är långt ifrån det svåraste alternativet :)))

I allmänhet, om jag ville komma på ett smärtfritt sätt att frivilligt ta ut pengar från befolkningen - det här är det enda!.

Hittade en cool artikel. Populärvetenskap, lätt att läsa, men allt du behöver anges.
http://elementy.ru/lib/430899

Åh, hur många borsunov ponabizhalo: D

Och svagt pickets på apotek som säljer denna mycket homeopati, set? Om den första kanalen till picket mittemot Malachi Cross - är det redan klart att det är svagt.

Starkt bara på skärmarna ropar - "Charlatans! Charlatans!". Och för att bevisa någonting riktigt kapabel? Fakta att bevisa?

Jag försvarar eller förkastar inte homeopati. Jag vill bara notera att homeopater försöker suga upp en bit bröd från munnen av officiell medicin, som är förankrat i sin officiella egenskap och inte vill ge in. Det är denna ovillighet att dela i första hand och bestämmer ställningen för officiell medicin - dock som alltid.

För att kunna tänka. Tänk självständigt. Här accepterade dagen lagen mot alla healare. Så, av någon anledning rörade han inte homeopaterna. Inte tillräckligt med kvackeri visade sig vara: D

Och på grund av hjärnans heta felinologi ser kampen mot homeopater allt mer roligt ut. : ||:

Och igår tittade jag på NTV-programmet om Malakhov och andra och urinoterapi. Det är där juicen är!

(men i allmänhet måste jag säga att jag gjorde min katt och homeopati och leeches när ingen av de "traditionella" veterinärerna åtagit sig att behandla hydrometeren, och ingenting... botade, och även min kattunge blev gravid, kunde jag inte utstå, men det var jag som redan hade gjort det själv då jag var gravid själv, det var inte för det..)

Om du inte vet någonting om situationen i detta område behöver du inte exponera dig själv i dåligt ljus.

Vad för dig personligen kommer att vara ett "övertygande faktum"?

Nåväl, den vanliga invånarnas vanliga åsikt. Arbetet är aldrig tillräckligt. Och om det finns en gren av vetenskap som ganska effektivt kan ta över och utföra ett antal uppgifter, kommer alla att vara lyckliga. Frågan om homeopati är frågan om resultatet är tillförlitligt. Vid reproduktion av ett experiment (i någon vetenskap) under samma förhållanden, bör samma resultat erhållas. Vid användning av homeopatiska metoder är detta inte. Data i litteraturen om detta är tillräckligt.

Du har helt rätt. Om Malakhovs + och många andra "healers" orsakar verklig direkt skada på adepts hälsa, är homeopati i detta avseende ofarlig. En annan fråga är att det inte hjälper. Och i vissa fall, hoppas på homeopati, förlorar en person värdefull tid. Och vissa missförhållanden förlåter inte detta.

Här och Iaaaaaa är en sådan 300 till den naaaaaaden. [Sings]

Att ha en åsikt om någonting behöver du veta vad du pratar om. Efter eliminering av luckor i kunskap om naturen (vi börjar från skolkurser) börjar vi gradvis hitta oss i "motståndarnas läger". Egen överraskning utan gränser. Teorier om "universella" konspirationer börjar öppna uppenbarligen. Detta utvecklingsstadium passeras av en bra studentkurs den 4: e. :)

"Tänkbar" av en eller annan anledning kommer, allt oftare, grundläggande information för tankar från våra medier, och inte från vita källor. Choy är.
Och fortfarande andra "kan tänka" inte så länge sedan i den lokala kvällen ringde sin artikel till vårt huvud. avd. så: "Professor Ihhhhhskaja: Ät en korv - blev en mutant." : fi:

Vi fixar. Malakhov - är skadlig. Homeopati är ofarlig. Så?

Säg mig snälla, är hälsovårdsministeriet mycket mer dumt än du? På den första kanalen fängslade människorna sina fiender? Jo, du har det.

Så jag, faktiskt, om det. Mer behöver titta på världen. Och inte bara från den mysiga officiella entrenchment.

Enstaka åsikter uttrycks vanligtvis antingen av tonåringar eller boobies. Frågan om kunskapen i världen är inte ens värt att höja, eller hur? Här är till exempel Petrik ett okänt geni eller en charlatan? (Vi tar inte hänsyn till Gryzlovs man - bara för renhet av experimentet). Och genetik i rätt tid? Eller en viss AcadEmik Lysenko? Eller är Tesla en bedrägeri eller en person som är i förväg av hundratals, hundratals år?

Berätta för mig - Jag som man på gatan borde vara orolig över vem är AcadEmichnee - den ryska naturvetenskapliga akademin eller den ryska vetenskapsakademin, om det är uppenbart för mig, mannen på gatan att de delar mataren?

Och mat för Mosca. Frågan om huruvida homeopati hjälper är inte värt det, eller hur? Hjälper inte? Och om någon hjälper - är det en placebo?

Ja, placebo. I veterinärmedicin. Placebo hos ägaren hjälpte katten. Otroliga orsakssamband - som i skämtet - frågar farmor i apoteket om p-piller för huvudvärk. Till överraskning av apotekaren svarar mormor - "och jag ska ge ett piller till mitt barnbarn före dansen och mitt huvud skadar inte."

Väntar på nyheter om picket på den första kanalens redaktionskontor.

Jo, affischer är inte den mest effektiva formen av kamp. Det fanns öppna brev från den ryska akademin för medicinska vetenskaper, den ryska vetenskapsakademin och vetenskapliga grupper. Förresten, Malakhov är inte på TV just nu. Han slog sig samman istället för Proklova och bestämde sig för att lägga dmn och dbn i sina medarbetare. Så hur kommer konceptet med hans skapande att förändras :))

Diskuterar vi ett problem eller min blygsamma person? : fi:

So. Precis som vattnet som det är.

På den första kanalen tjänar de pengar, om så. Ge vad folk hawala!
Om ministeriet - förstod inte.

Från många kunskaper har många sorger - ju mindre jag vet, desto starkare sover jag, är det inte?

Petrik är en erkänd charlatan. Boo-ga-ga. Jag vill också ha 15 biljoner rubel!

Och genetik i rätt tid?

Här är genetiken av förtroende, för som du kan känna pennresultatet av test och tester, för att SCIENCE. hemapati av samma anledning orsakar inte. :)

Vem erkände? RAS? Och Petrik säger att de är charlataner där och inte förstår någonting. Hans medman Gryzlov är också en charlatan? Förresten har trillioner hittills inte gett någon;)

Och vad med resten? Inte konstigt att jag byggt ett sådant nummer. Berätta en om en, var så snäll att berätta för andra. Och så visar sig några ensidigt ut. Vad är fördelaktigt för mig - jag ska säga. Vad är inte lönsamt för mig - oavsett hur.

Lyubov Anatolievna skrev (a):
Och genetik i rätt tid?

Här är genetiken av förtroende, för som du kan känna pennresultatet av test och tester, för att SCIENCE. hemapati av samma anledning orsakar inte. :)

Älska Anatolyevna! Om du inte kommer ikapp med något - tveka inte att fråga oss eller Yandex.

Det var en gång en sådan AcadEmik Lysenko. Officiellt erkänd, obefogad myndighet. Och den här AcadEmic sade vid den tiden att genetiken är bullshit, så härdande äpplen och vete ger oss frostbeständiga sorter. Och så vidare.

Och i själva verket vann hur allt visade sig.

Tydligen är det här värt att tänka på?

Lyubov Anatolievna skrev (a):
Och genetik i rätt tid?

Här är genetiken av förtroende, för som du kan känna pennresultatet av test och tester, för att SCIENCE. hemapati av samma anledning orsakar inte. :)

Älska Anatolyevna! Om du inte kommer ikapp med något - tveka inte att fråga oss eller Yandex.

Det var en gång en sådan AcadEmik Lysenko. Officiellt erkänd, obefogad myndighet. Och den här AcadEmic sade vid den tiden att genetiken är bullshit, så härdande äpplen och vete ger oss frostbeständiga sorter. Och så vidare.

Och i själva verket vann hur allt visade sig.

Tydligen är det här värt att tänka på?

Jag är en dum utövare, och i praktiken har jag stött på genetik och homeopater, den första väckte respekten, den andra var en kidalovs känsla, det är allt. :)

Jag är inte för lat för att förklara igen - i rätt tid (inte så länge sedan) Lysenko orsakade ensam respekt, och de ansåg att genetik var falsk vetenskap (bluff, om du vill). Officiell vetenskap räknas. Och sedan föll genetiken själv i den officiella vetenskapen. Här är det.

Så ens en dum träning borde inte dra slutsatser så radikalt. Eller dumma metoder - är de ändå på den officiella sidan? Det här är jag att de som en gång tittade i Lysenkos mun, efter hans fall från höjderna, glattmade honom i lera och sagged framför de tidigare skandinaviska genetikerna som stod vid roret (vid distributionen).

VSE, du verkar vara långt ifrån vetenskapen, varför sådana myter och gamla historier är djupa och lever i undermedvetna.
Detta är inte det 37: e året, och det är inte realistiskt att förbjuda någonting. Internet är detsamma.
Forskningsuppgiften är upptagen, en hypotes är avancerad, sedan den metodiska delen utvecklas, själva experimentet utförs. Det anses betryggande om, under samma förhållanden, alla intresserade kan repetera den med samma utrustning. Då beskrivs hela saken i detalj, korrelerad med redan kända data och publiceras i tidskrifter.
Det finns en massa vetenskapliga databaser som innehåller många abstrakter av konferensrapporter och artiklar som publiceras i peer-reviewed journals. Och om en persons arbete är gjort på en tillräckligt hög metodologisk nivå kommer det att komma dit 100%. Ingen stifter någon. Det finns bara krav på arbetskvalitet. All.

Nu finns det hela skolor som har motsatta synpunkter på samma händelser. Och ingen sprider rutt mot någon, och de kommunicerar med varandra, kanske med viss sträcka, men med ömsesidig respekt. Eftersom, liksom andra, finns det tillräckligt med tillräcklig experimentell och bevislig grund. Framtiden visar vilka som har rätt.

Men detta exempel sträcker sig inte till homeopati. Eftersom screeningen går till den första etappen av kontroll av experimentdata - det finns ingen repeterbarhet av våra egna experiment. Det finns ingen repeterbarhet av resultaten när den testas av externa forskare.
Eftersom det fortfarande lever - det är frågan!

Ja, ja, ja. En annan superpupertoriya om slagg som behöver rengöras..
Endast dessa slagg har aldrig sett tidigare.

Ytterligare ens läste inte.

Du skulle vakna och se vad som händer omkring dig. Är nanoteknik med modernisering lite? Inte det 37: e året?

Okej, jag slutade skratta och läsa vidare. Återigen, patzstalom. Du har talat något väldigt perfekt här. Och målen brukar vara något annorlunda, till exempel för att röra upp ett nytt läkemedel (från officiell medicin), testa den på Neger i Afrika (någon anser dem: D) och hämta sedan mer deg av den. Hitta honom sedan många biverkningar och ta bort ansvaret.

Eller ta ett annat mål - drack en budget som heter.

Just nu, kommer du att bevisa att den stora vetenskapen inte alls är så?

Okej, du sa fortfarande vad jag ville ha. Framtiden kommer att berätta. Du arbetar med dagens verktyg och metoder för kunskap. Idag. Igår var det inte tillräckligt med verktyg och metoder för kunskap för genetiken. Idag är det för något annat. Vad ger anledning att avvisa homeopati? Är du en tittare? Om det - förutseende Kassandra också inte kunde förutse allt;)

Så du borde inte göra radikala slutsatser - som jag nämnde ovan är det typiskt främst för tonåringar och idlers.

Ur sammanhanget är det klart att jag betonar den grundläggande skillnaden mellan dessa och andra medel. Försök inte att radera det med alla typer av bla blah blah.

Nej, ja, om du verkligen inte förstår, förklarar jag på fingrarna.

Jag säger: "Här är två olika pappersark - en svart, den andra vita, så annorlunda att det är omöjligt att förvirra dem." Lena kommer och börjar: "Ja, men det vita bladet är något svartaktigt, och den svarta är vitaktig." Även om det gör, förändras det i det ursprungliga uttalandet? Åh, ingenting. De två arken är fortfarande olika och kan fortfarande inte förväxlas.

Ytterligare ens läste inte.

Du skulle vakna och se vad som händer omkring dig. Är nanoteknik med modernisering lite? Inte det 37: e året?

Okej, jag slutade skratta och läsa vidare. Återigen, patzstalom. Du har talat något väldigt perfekt här. Och målen brukar vara något annorlunda, till exempel för att röra upp ett nytt läkemedel (från officiell medicin), testa den på Neger i Afrika (någon anser dem: D) och hämta sedan mer deg av den. Hitta honom sedan många biverkningar och ta bort ansvaret.

Eller ta ett annat mål - drack en budget som heter.

Just nu, kommer du att bevisa att den stora vetenskapen inte alls är så?

Okej, du sa fortfarande vad jag ville ha. Framtiden kommer att berätta. Du arbetar med dagens verktyg och metoder för kunskap. Idag. Igår var det inte tillräckligt med verktyg och metoder för kunskap för genetiken. Idag är det för något annat. Vad ger anledning att avvisa homeopati? Är du en tittare? Om det - förutseende Kassandra också inte kunde förutse allt;)

Så du borde inte göra radikala slutsatser - som jag nämnde ovan är det typiskt främst för tonåringar och idlers.

Tja, okej, du kommer att se framtiden, kanske kommer homeopati återigen att manifestera sig. :)
Och idag orsakar tyvärr bara skratt och irritation. Jo, bara adenoider skulle behandlas, men neurologi och onkologi är ett brott, enligt min mening.

Nej, det här är din idealisering av homeopati som en magisk botemedel.
Någon starkt inofficiell, tvetydig-okonventionell fouled upp någon form av laddat vatten, lyfte bubblans invånare från den naiva troen och förlorade ansvaret när de lockades av aktiv reklam, folk började dö i satser, och fick inte adekvat behandling i tid på grund av de värdelösa mirakelåtgärderna.

Förresten har du en helt tät idé om hur klinisk forskning organiseras.

Plyuspitsot. Jag tror att majoriteten, eller redan står inför detta, eller förbjuder TNB, kan fortfarande möta.

Du kan inte ens vänta på specifika även från trauma kirurger - de kan samla eller inte. Och om resten, och inget att säga.

Och i kampen mot homeopater - alla hjältarna.

Så jag säger - bara blinden kan inte se att de står vid tråget till döden.

vfb, speciellt för dig:

Jag förstod redan att du vet allt - både hur man sänker budgetar och hur läkemedel är certifierade. Är du verkligen en expert på detta område?

Brott - botemedel? Eller är det ett brott att inte bota det med metoderna för officiell medicin?

Du måste räkna ut det på något sätt.

Om jag säger ja, kommer du att tro? Eller försök att åsidosätta?

Förresten fixar jag ett försök att byta till en motståndares personlighet. Är andra argument över?

Tja, du skulle fortfarande ha gjort det till en regel att först ha tillförlitlig information och sedan göra uttalanden utifrån informationen. : D Och då gillar du allting körs alltid alltid med det. : t

Att kalla Lysenko "till exempel" en man med enastående respekt (precis vid så lång tid - jag talar inte om dig :), du kan respektera honom och respektera det som jag förstår) och alla forskare från den tiden är människor som anser att genetik är pseudovetenskap - det är.

Jag kommer inte att namnge namnen på de biologiska studenterna, Timiryaz-studenterna, etc., som i hemlighet sprang tillbaka till Lysenkos tid - precis vad de gjorde med underjordiska kurser om genetik. Det var många av dem. Och det var de som sedan flyttade hemmaproduktionsprogrammet inom jordbruket vid zonal experimentella frukt-, grönsaks- och jordbruksstationer. Jag hade äran att få ett par av dem med praktik på ett tätt 83 år.

Kära N.I. Vavilov "var" före den respektlösa Lysenko. Och om man var vetenskapsman och arbetat för vetenskap och den andra funktionären visste var man skulle slicka, och var han kunde skälla sina felaktiga tankar att driva kompetent med hjälp av referenser till partilinjen - är detta ett vanligt problem med samhällets dåvarande struktur. Vetenskapen vid den tiden visste också vem som hade rätt. Precis som alltid, "Galileos lärde lärare var Galileo inte mer dumt - han visste att jorden vred. Men han hade en familj." Någon var tyst. Och någon lärde eleverna underjordiska.

Och att prata om Lysenko i sådana ord - "alla respekterade" kan bara vara en analfabetisk person som inte har information, men som har greppat det högst upp.
Dina uttalanden är extremt olämpliga för forskarna vid den tiden.

Tja, vad har det att göra med det? Du skriver om fördelarna med homeopati, men det finns inga kliniska data om dess effektivitet, i hur många år har homeopati funnits och hur mycket forskning har varit på detta ämne. Den enda punkt som är positiv i homeopati är placebo-effekten. Så förnekar ingen det. Att tillskriva några andra användbara, men ännu inte upptäckta egenskaper för homeopati, vilket är en idealisering.

Föreställ dig ärligt skriva. Och skriv procent, vilket var sidled :))
För att prata om något, behöver du veta. Räkna inte och antar, och vet! Tja, sätt helt enkelt, "För basaren att svara."

Och än, i denna fråga är dina uttalanden en fast gröt från klichéer och stereotyper. : fi:

Folk, ja, du ger, så många sidor har redan rullat,
slösa inte tid på bevis, det fungerar
utan oss och vår åsikt om henne. men i allmänhet är poängen att du
- Doubters, har ingen kunskap. - du försöker
tolka andras åsikter i din egen men ta igen
åsikterna av dem som inte har kunskap i det, från det du har från ingenting
i tomt - ett slöseri med tid + 0 effektivitet

vill du ha Batat? (gratis) som odlar grönsaker i landet,

Jag kommer att ge Sphynx något i naturalku- jag skrev redan det
Jag har mina egna "pussel" :)

Det bör sägas att innehållet av kolhydrater och kalcium i yams är flera gånger högre än grönsaker och dess kaloriinnehåll är en och en halv gånger högre än vår vanliga grönsak. Dessutom innehåller den glukos, proteiner, mineralsalter, vitaminer i grupp B, askorbinsyra, karoten, vitaminer C och PP, provitamin A. Särskilt användbara sötpotatis för personer som lider av gastrointestinala sjukdomar.
Han var nyligen listad som "anti-diabetisk" produkt på grund av hans förmåga att stabilisera blodsockernivån och minska insulinresistensen.
I Kina kallas sötpotatis frukt av livslängd och anses ha anti-cancer egenskaper, återställa blodkärlens elasticitet, stimulera aktiviteten hos lever och njurar, och är användbara för influensa. Det rekommenderas att friska människor som en allmän tonic.

Lyubov Anatolievna skrev (a):
Och genetik i rätt tid?

Här är genetiken av förtroende, för som du kan känna pennresultatet av test och tester, för att SCIENCE.

och "perlovki" är inte nödvändigt, det räcker att läsa dig: D.

för att testa testresultaten med handtag 8 |. Är det en bit papper som, om jag delar ut, hjälp?))

så de söker inte kunskap, men de försöker dela brist på kunskap, 8). med samma uthållighet och iver här för ett par år sedan attackerade de supporterna av naturalka matning och försvarade torkning (torrmat och tillverkare av torrfoder);).

Känn homeopater inte mer. De kan inte svara på elementära frågor, inklusive de som tas upp i detta ämne. Ingen av homeopatema hos dem som jag kommunicerade med kunde underbygga två huvudprinciper för homeopati - "liknande liknande" och "högre utspädning - mer helande effekt". Men faktum är att dessa principer inte kan styrkas - i praktiken fungerar de inte, och de bygger inte på en teori som skulle växa från praktiken. I dessa principer måste du bara tro det. Och kontrollera dem inte i vilket fall som helst.

Därför utvecklas varje tvist med en homeopat på samma sätt som en tvist med en troende. Huvudargumentet för en homeopat är att "din smärtsamhet (eller något annat som detta) inte låter dig förstå." Troende har en analog - "Den Helige Ande har inte descend på dig. När de kommer ner, kommer du att förstå."

Bra hela tiden på dagen!
På forumet - en nykomling, registrerade och bad om tillgång till Hot Air bara för att berätta om hennes erfarenhet av att använda Hele preparat (inte om homeopatiska bollar).
Genom utbildning - en veterinär. Arbetslivserfarenhet 10 år med oproduktiva djur. För närvarande jobbar jag inte i min specialitet, jag har inte arbetat i tre år redan. Av tankegång - absolut materialistiska.
Beskrivningen kan inte vara helt korrekt, men jag kommer att förmedla den allmänna betydelsen.
Fall 1.
hund, boxare, 10 år. Temperaturen är kraftigt reducerad, det finns ingen aptit. Inga fler symtom. då har vi om röntgenstrålar, ultraljud, analyser - det var ingen fråga. Diagnoser gjordes på ögat och behandlades också.
Vecka - droppare, antibiotika, serum, in / i gamavit liter, väl och en stödjande hög. Hunden bleknar bort framför våra ögon, stiger inte längre på fötterna. Jag hittade en echinacea ampull av en slump i ett medicinskåp. Utan entusiasm bestämde jag mig för att pricka - för det är omöjligt att komma med någonting annat. Jet 5 kuber samtidigt.
Jag förstår att nästa fras inte kommer att orsaka förtroende. Men jag säger som det är - nästa dag kom hunden upp och bad om mat. Och det blev bättre på en timme. Med Echinacea prickade ingenting. Detta är det mest framgångsrika fallet av min användning av droger. Hunden bodde precis ett år - jag vet inte längre.

Att tro på Helevs mirakulösa kraft (helvetovskieberedningar) började studera dem och försöka träda i praktiken. Men hon riskerade aldrig djurens hälsa och användes bara som ett tillägg till huvudbehandlingen. Därför, förmodligen i ungefär ett år, utan förståelse till slutet i vilka fall de hjälpte, där de inte - övergav fallet. Men då presenterade han sig själv

fall 2.
Shepherd, år 5. Komplikationer efter piroplasmosis (Veriben gjord när pares redan har börjat). Temperatur 40-43 två dagar, staten är extremt allvarlig. Två veckor tre gånger om dagen gick jag till honom, droppade, prickade allt som var nödvändigt i dessa fall. Mannen gick inte upp, apatisk, ingen aptit, reagerar smärtsamt på alla manipuleringar. Ägaren fattar beslutet att sova. Då kom jag ihåg om Echinacea. Hittade, gjord.
Nästa dag - det var en positiv trend. Det är bättre med en gång, som i fallet är han borta, men han lyfte huvudet! Efter ytterligare två veckor - höjdes hunden till fötterna. Av Helev används: Echinacea, traumel.
Omedelbart göra en bokning, i ett liknande fall, hjälpte ingenting hunden i samma position.

Det var fortfarande ett stort antal olika fall som jag inte kommer att skriva. Dessa djur var inte mellan liv och död. Jag använde Helev droger, något hjälpte verkligen, något gjorde det inte. Dessutom gav samma läkemedel i olika djur med samma diagnoser olika resultat. Men jag gjorde följande slutsatser för mig själv:

Jag begär att förstå rätten, det här är bara alla mina åsikter och mina undersökningar och inget mer

-Hele preparaten är ofarliga när dosen ökas 10 gånger
- Inte alltid, men hjälp verkligen utan stöd
- enligt min mening, tillsammans med antibiotika fungerar värre
- är absolut värdelösa.

Allt ovanstående gäller inte läkemedlet Traumeel. Det föreskrivs av humanitära läkare - traumatologer mycket villigt, både som en gel och som blockader, i princip, såväl som veterinärer.

Används följande droger Hälsa:
Diskus - bra
Traumel - utmärkt
Nux Vomica - utmärkt
engistol - utmärkt
Echinacea - Utmärkt
Hepar - utmärkt
Koenzym är inte klart
cutis - hörs bara underbara recensioner, hittade inte
slemhinna är inte klart
äggstock - inte klart
Tseel - kombinerad med traumel-utmärkt

Blandat mycket och i en spruta, och i en introduktion, men jag kommer definitivt inte att reproducera resultaten.

I alla fall, när min katt föder, förstår jag Traumel, men inte oxytocin "just in case." Bara för att jag inte ryggar livmodern med traumel och gör det inte ek.. MEN, om katten har en klart svag generisk, är fostret inte stort, med rätt preposition och position, jag traumar inte, men oxytocin.

Varför så mycket text, och i allmänhet allt detta..
Vänner, tro mig, denna tvist är inte meningsfull. Denna tvist uppstod för länge sedan, och mänsklighetens bästa sinnen kom inte till en gemensam åsikt. Resultatet är detsamma: någon hjälper drogerna, någon räddar verkligen; någon - och underlätta liv och vård; på någon verkar inte alls. Vad beror det på... Tyvärr hittade jag inte personligen svaret. Från mig själv: drogerna har en kraftfull effekt och det här är inte en placebo-effekt, för djur är det inte känt. Men vad behöver man göra för att agera på alla och alltid.. stor fråga.