728 x 90

Acidin pepsin - recensioner

På bristerna hittade email [email protected]

statistik
Under dagen tillsattes 15 frågor, 42 svar skrivades, 8 av dem var svar från 4 experter på 2 konferenser.

Sedan den 4 mars 2000 har 375 specialister skrivit 511 756 svar på 2 329 486 frågor.

Klagomål

  1. Blodtest1455
  2. Beremennost1368
  3. Rak786
  4. Urinanalys644
  5. Diabet590
  6. Pechen533
  7. Zhelezo529
  8. Gastrit481
  9. Kortizol474
  10. Sockersjuka socker 446
  11. Psihiatr445
  12. Opuhol432
  13. Ferritin418
  14. Allergi 403
  15. Blodsocker395
  16. Bespokoystvo388
  17. Syp387
  18. Onkologiya379
  19. Gepatit364
  20. Sliz350

Läkemedelsbedömning

  1. Paratsetamol382
  2. Eutiroks202
  3. L-tyroxin 186
  4. Dyufaston176
  5. Progesteron168
  6. Motilium162
  7. Glukos-E160
  8. Glyukoza160
  9. L-Ven155
  10. Glitsin150
  11. Kofein150
  12. Adrenalin148
  13. Pantogam147
  14. Tserukal143
  15. Tseftriakson142
  16. Mezaton139
  17. Dofamin137
  18. Meksidol136
  19. Koffeinnatriumbensoat135
  20. Natriumbensoat135

Acidin-pepsin

Hittade i 37 frågor:

. i sköldkörteln. Gastroskopi gjorde inte svårt med henne. om bara i vilande tillstånd, annars försöker jag inte uppskatta hur illa testen är.. Jag dricker acidin-pepsin öppen

Hallå Berätta för mig hur man klarar av gastrit med låg surhet. Jag plågas av ständiga värk i magen, en känsla av överbeläggning (även om jag åt... öppen

7 mars 2018 / Vasiltseva Nina

., för din mage är det bästa sättet. När man äter enzymer. Om sura syran verkligen är låg, kan acidid pepsin 500 mg 1 tablett 3-4 gånger dagligen med eller efter måltider användas. att titta på

. Jag vet att Eglonil minskar mängden saltsyra i magen, det kommer inte att förvärra mitt tillstånd? Eftersom doktorn förskrivit mig pankreatin och sur pepsin, tuggas psyllium. att öppna

Är det möjligt att använda acidin-pepsin vid akut pankreatit (idag ringde min man en ambulans)? Vad ska du mata? Tack på förhand. att öppna

Kan jag ta acidin-pepsin med fullständigt avlägsnande av magen öppen

Jag fick veta hur det är möjligt att dricka acidin-pepsin med fullständigt avlägsnande av magen öppen

Är det möjligt att dricka acidin-pepsin om magen är helt borttagen? att öppna

Hans fru var diagnostiserad med atrofisk gastrit. Hon tar nu acidin-pepsin. Drick det regelbundet. Frågan är detta. Hur länge kan du dricka acidin-pepsin? Efter behov eller kontinuerligt? att öppna

. 2 dr. 3p / dag (14 dagar) 3. Smör (linfrö, mjölk Thistle, olivolja) 1 tsk te 2 p / den (månad) 4. Acidin-pepsin 1dr. 3r den (månad) 5. Fennikel 6. Thiotriazolin v / m 2,5% № 10 dagar Eftersom jag inte vill skämma bort. att öppna

God dag! Jag kan inte köpa Acidin pepsin, inte i apotek. Vad kan det ersättas med? Tack. öppen (1 mer meddelande)

10 juli 2012 / Yuri

Hej, min mamma diagnostiserades med atrofi i magslemhinnan. doktorn gjorde FGS och allt, behandlingen var inte föreskriven, hon bor i byn och allt är väldigt tätt med bra läkare: (... öppen

16 juni 2012 / Alexey

. korrekt? "- Nej. Han hittade inte längre erosion? Vad är surhet? Acid-pepsin eller plantaglyutsid - kontraindicerat i närvaro av slemhinnorosion. Medan du bara kan använda droger som förbättrar näring av vävnader.

. mage. Idag finns det problem med matsmältningen: uppblåsthet, flatulens, diarré. Säg mig, snälla, är det möjligt för en mamma att ta läkemedlet acidin-pepsin för att förbättra matsmältningen? att öppna

. Det ser inte ut som hyperaciditet, det är troligt att det är normalt eller försämrat. Det är lite tunn. Appetit är bra. Jag försökte Acidin-Pepsin inte så bra. Jag försöker hålla en diet. Kanske kommer du att råda något. Med läkare var redan på. att öppna

Acidin-pepsin

Ekaterina Ruchkina 29 maj 2013

Beskrivning och instruktioner för läkemedlet Acidin-pepsin

Acidin-pepsin är ett komplext enzymmedel. Det innehåller ämnen som pepsin och betain. Den sistnämnda komponenten bildar, när den löses i vatten, saltsyra, vilken aktivt deltar i processen att smälta mat. Pepsin ökar också surheten i magen. Båda dessa komponenter av Acidin-Pepsin kan sönderdela proteiner. Således kan patienten, med hjälp av sådana droger, fylla bristerna i sin egen matsmältning. Det bör förstås att hälsan i det här fallet inte återställs, eftersom effekten endast är på konsekvensen, men inte på grund av överträdelserna.

Atsidin-pepsin används för:

  • ahilii;
  • dyspepsi;
  • Gastrit med låg surhet;

De producerar Acidin-Pepsin tabletter, som måste lösas i vatten (ett halvglas). Ta denna lösning efter måltid. Instruktionen av läkemedlet Acidin-Pepsin rekommenderar att du använder den tre eller fyra gånger om dagen (beroende på antalet måltider). Enkeldosen för vuxna patienter är två tabletter (i lösning). Behandling av barn innebär att man använder en fjärdedel av ett piller åt gången.

Acidin-pepsin är kontraindicerat i:

  • Gastrit med hög surhet;
  • Drogintolerans.

Biverkningar av Acidin-Pepsin

Komponenter av detta enzym kan orsaka allergier. Även halsbränna och magbesvär är möjliga.

Recensioner om Acidin-pepsin

Intressant är recensioner om Acidin-pepsin hittades även på kulinariska platser. Detta enzymkomplex används som förrätt för hemlagad ost. Men det viktigaste är fortfarande medicinsk användning. Patienter uppfattar detta läkemedel på olika sätt:

- Mycket användbar medicin. Det viktigaste är inte att misstaga och inte svälja pillret "torrt". I annat fall kommer såret att visa sig i magen. Jag dricker medan jag äter genom ett halm.

- Och jag, även om syran är nästan noll, från Acidin-Pepsin, smärta, brinner.

I det senare fallet är patientens slemhinna uppenbarligen så "förlorad vanan" för exponering för syra i tillräcklig koncentration att Acidin-Pepsin orsakar irritation.

Enzymtillskott uppfattas ofta av människor som en panacea för matsmältningsbesvär. Det verkar som om det är värt att lägga till de saknade ämnena från utsidan - och man bör inte tänka på interna kränkningar. Men det är det självklart inte. Om patologi är närvarande är det nödvändigt att klargöra och eliminera dess orsaker. Trots allt tenderar sådana processer att utvecklas. Så efter en tid kan det uppstå problem som inte löses genom att helt enkelt lägga till Acidin-Pepsin i kosten. Dessutom påverkar den sura lösningen ständigt den orala slemhinnan, tandemaljen, matstrupen. Och det här är inte den bästa situationen.

Internet Ambulans Medical Portal

På bristerna hittade email [email protected]

statistik
Under dagen tillsattes 15 frågor, 42 svar skrivades, 8 av dem var svar från 4 experter på 2 konferenser.

Sedan den 4 mars 2000 har 375 specialister skrivit 511 756 svar på 2 329 486 frågor.

Klagomål

  1. Blodtest1455
  2. Beremennost1368
  3. Rak786
  4. Urinanalys644
  5. Diabet590
  6. Pechen533
  7. Zhelezo529
  8. Gastrit481
  9. Kortizol474
  10. Sockersjuka socker 446
  11. Psihiatr445
  12. Opuhol432
  13. Ferritin418
  14. Allergi 403
  15. Blodsocker395
  16. Bespokoystvo388
  17. Syp387
  18. Onkologiya379
  19. Gepatit364
  20. Sliz350

Läkemedelsbedömning

  1. Paratsetamol382
  2. Eutiroks202
  3. L-tyroxin 186
  4. Dyufaston176
  5. Progesteron168
  6. Motilium162
  7. Glukos-E160
  8. Glyukoza160
  9. L-Ven155
  10. Glitsin150
  11. Kofein150
  12. Adrenalin148
  13. Pantogam147
  14. Tserukal143
  15. Tseftriakson142
  16. Mezaton139
  17. Dofamin137
  18. Meksidol136
  19. Koffeinnatriumbensoat135
  20. Natriumbensoat135

Acidin-pepsin

Hittade i 37 frågor:

. i sköldkörteln. Gastroskopi gjorde inte svårt med henne. om bara i vilande tillstånd, annars försöker jag inte uppskatta hur illa testen är.. Jag dricker acidin-pepsin öppen

Hallå Berätta för mig hur man klarar av gastrit med låg surhet. Jag plågas av ständiga värk i magen, en känsla av överbeläggning (även om jag åt... öppen

7 mars 2018 / Vasiltseva Nina

., för din mage är det bästa sättet. När man äter enzymer. Om sura syran verkligen är låg, kan acidid pepsin 500 mg 1 tablett 3-4 gånger dagligen med eller efter måltider användas. att titta på

. Jag vet att Eglonil minskar mängden saltsyra i magen, det kommer inte att förvärra mitt tillstånd? Eftersom doktorn förskrivit mig pankreatin och sur pepsin, tuggas psyllium. att öppna

Är det möjligt att använda acidin-pepsin vid akut pankreatit (idag ringde min man en ambulans)? Vad ska du mata? Tack på förhand. att öppna

Kan jag ta acidin-pepsin med fullständigt avlägsnande av magen öppen

Jag fick veta hur det är möjligt att dricka acidin-pepsin med fullständigt avlägsnande av magen öppen

Är det möjligt att dricka acidin-pepsin om magen är helt borttagen? att öppna

Hans fru var diagnostiserad med atrofisk gastrit. Hon tar nu acidin-pepsin. Drick det regelbundet. Frågan är detta. Hur länge kan du dricka acidin-pepsin? Efter behov eller kontinuerligt? att öppna

. 2 dr. 3p / dag (14 dagar) 3. Smör (linfrö, mjölk Thistle, olivolja) 1 tsk te 2 p / den (månad) 4. Acidin-pepsin 1dr. 3r den (månad) 5. Fennikel 6. Thiotriazolin v / m 2,5% № 10 dagar Eftersom jag inte vill skämma bort. att öppna

God dag! Jag kan inte köpa Acidin pepsin, inte i apotek. Vad kan det ersättas med? Tack. öppen (1 mer meddelande)

10 juli 2012 / Yuri

Hej, min mamma diagnostiserades med atrofi i magslemhinnan. doktorn gjorde FGS och allt, behandlingen var inte föreskriven, hon bor i byn och allt är väldigt tätt med bra läkare: (... öppen

16 juni 2012 / Alexey

. korrekt? "- Nej. Han hittade inte längre erosion? Vad är surhet? Acid-pepsin eller plantaglyutsid - kontraindicerat i närvaro av slemhinnorosion. Medan du bara kan använda droger som förbättrar näring av vävnader.

. mage. Idag finns det problem med matsmältningen: uppblåsthet, flatulens, diarré. Säg mig, snälla, är det möjligt för en mamma att ta läkemedlet acidin-pepsin för att förbättra matsmältningen? att öppna

. Det ser inte ut som hyperaciditet, det är troligt att det är normalt eller försämrat. Det är lite tunn. Appetit är bra. Jag försökte Acidin-Pepsin inte så bra. Jag försöker hålla en diet. Kanske kommer du att råda något. Med läkare var redan på. att öppna

Pills Belmedpreparaty "Acidin-Pepsin" - drick Acidin-pepsin och glöm inte röret

värdighet

brister

detaljer

Detta läkemedel är lämpligt för personer som har nedsatt sekretorisk aktivitet i magen, eller, helt enkelt, minskad surhet i magsaften. De är ett botemedel - när de används korrekt hjälper det magen att smälta mat.
Därför är indikationerna för dess användning också hypo- och anacid gastrit. Och ändå, dyspepsi och ahilia.

Min mamma har använt dessa tabletter i mer än ett dussin år. Och jag märkte att efter sitt muntliga intag är hans hälsa mycket bättre, det finns ingen böjning från luften, halsbränna och bukavstånd.

Det var bara det blev svårt att köpa det på apotek, även priset har redan blivit lite, sista gången jag köpte för 180 rubel. ökat 3 gånger. Nu är det möjligt och ännu dyrare. Men om läkemedlet hjälper, kan det inte sparas.

För att ta Acidin-Pepsin måste du pilla tabletterna i vatten - enligt instruktionerna, 2 tabletter i ett halvt glas vatten. Drick under eller efter måltider.

Förvara i kylskåp. Finns i 50 tabletter i en bubbla med mörk färg.

Eftersom den resulterande lösningen i sig är väldigt sur är det nödvändigt att dricka det genom ett halm för att inte skada tandemaljen.

Det kan finnas biverkningar.
Läs instruktionerna innan du får detta läkemedel.

vita tabletter är ganska långa upplösta i vatten, så det är bättre att göra en lösning på natten

Acidin-pepsin

Ekaterina Ruchkina 29 maj 2013

Beskrivning och instruktioner för läkemedlet Acidin-pepsin

Acidin-pepsin är ett komplext enzymmedel. Det innehåller ämnen som pepsin och betain. Den sistnämnda komponenten bildar, när den löses i vatten, saltsyra, vilken aktivt deltar i processen att smälta mat. Pepsin ökar också surheten i magen. Båda dessa komponenter av Acidin-Pepsin kan sönderdela proteiner. Således kan patienten, med hjälp av sådana droger, fylla bristerna i sin egen matsmältning. Det bör förstås att hälsan i det här fallet inte återställs, eftersom effekten endast är på konsekvensen, men inte på grund av överträdelserna.

Atsidin-pepsin används för:

  • ahilii;
  • dyspepsi;
  • Gastrit med låg surhet;

De producerar Acidin-Pepsin tabletter, som måste lösas i vatten (ett halvglas). Ta denna lösning efter måltid. Instruktionen av läkemedlet Acidin-Pepsin rekommenderar att du använder den tre eller fyra gånger om dagen (beroende på antalet måltider). Enkeldosen för vuxna patienter är två tabletter (i lösning). Behandling av barn innebär att man använder en fjärdedel av ett piller åt gången.

Acidin-pepsin är kontraindicerat i:

  • Gastrit med hög surhet;
  • Drogintolerans.

Biverkningar av Acidin-Pepsin

Komponenter av detta enzym kan orsaka allergier. Även halsbränna och magbesvär är möjliga.

Recensioner om Acidin-pepsin

Intressant är recensioner om Acidin-pepsin hittades även på kulinariska platser. Detta enzymkomplex används som förrätt för hemlagad ost. Men det viktigaste är fortfarande medicinsk användning. Patienter uppfattar detta läkemedel på olika sätt:

- Mycket användbar medicin. Det viktigaste är inte att misstaga och inte svälja pillret "torrt". I annat fall kommer såret att visa sig i magen. Jag dricker medan jag äter genom ett halm.

- Och jag, även om syran är nästan noll, från Acidin-Pepsin, smärta, brinner.

I det senare fallet är patientens slemhinna uppenbarligen så "förlorad vanan" för exponering för syra i tillräcklig koncentration att Acidin-Pepsin orsakar irritation.

Enzymtillskott uppfattas ofta av människor som en panacea för matsmältningsbesvär. Det verkar som om det är värt att lägga till de saknade ämnena från utsidan - och man bör inte tänka på interna kränkningar. Men det är det självklart inte. Om patologi är närvarande är det nödvändigt att klargöra och eliminera dess orsaker. Trots allt tenderar sådana processer att utvecklas. Så efter en tid kan det uppstå problem som inte löses genom att helt enkelt lägga till Acidin-Pepsin i kosten. Dessutom påverkar den sura lösningen ständigt den orala slemhinnan, tandemaljen, matstrupen. Och det här är inte den bästa situationen.

Ett barn har en dålig aptit. Vad ska jag göra?

Om den samma "dåliga aptiten" är barnet glatt, glatt och aktivt, gör ingenting, lämna barnet ensam. Han har bara en sådan metabolism, annars - metabolism. Hans kropp kan absorbera maximalt den lilla mängd mat han äter. Att försöka tvinga något i barnet riskerar att obalansera hela ämnesomsättningen, för då måste du betala för sin kropp. Han kommer att växa upp - han börjar börja be om mer kosttillskott, var tålamod.

Om ditt barn mellan huvudmåltiderna dricker juice, snacks på frukt, tuggar på kakor, så är det tillräckligt för honom. Men det här är fel. Min son har också en liten tand och frågar mig ständigt: "Finns det något sött?", "Ge mig lite frukt." Följ inte honom, ge inte honom bara det han älskar. Vår son började äta mer eller mindre normalt när han började regelbundet delta i dagis. På morgonen vägrade jag gröt och på eftermiddagen, utan att snacka, skulle de hungriga och hela soppen äta.

Så, hemma, försök att laga mat oftare med ditt barn, så att han vill försöka skapa sina händer, dekorera disken, sätt ett exempel för honom med din aptit. Du kan inte tvinga, men du kan övertyga: "Ät tre skedar och få en banan eller godis." Låt barnet bara äta bra en gång, och andra gånger bara gräva i tallriken - han har tillräckligt med dessa kalorier, inte lika på egen hand.

Acidin-pepsin

Farmakologisk aktivitet

Pepsin är en av de viktigaste proteolytiska enzymerna i matsmältningssystemet. Det produceras i cellerna i magslemhinnan i en inaktiv form - som ett proenzympepsinogen, som omvandlas till det aktiva enzymet pepsin i magsinnehållet. Agerar vid det inledande skedet av uppslutning av proteiner i matsmältningsorganet; hydrolyserar proteiner till peptider i den sura miljön i magsinnehållet, det finns också aminosyror bland hydrolysprodukterna. Vid pH 5,0 rörs mjölken.

Acidin (betainhydroklorid) bidrar till att öka surheten i gastrointestinala juice, skapar det optimala pH-värdet för pepsinaktivitet. 0,4 g betainhydroklorid motsvarar ungefär 16 droppar utspädd saltsyra.

Pepsin uppvisar optimal aktivitet vid ett pH av 1,4-2,5; i fallet med en ökning i pH, minskar aktiviteten, vid ett pH av mer än 6,0 upphör det. Förstört i tolvfingret under verkan av pankreas enzymer.

Betainhydroklorid, när den införs i magen, hydrolyseras lätt för att frigöra fri saltsyra.

Indikationer för användning

Hypo- och anacid gastrit, Akhiliya, dyspepsi.

Dosering och administrering

Acidin-pepsin tas oralt, under eller efter en måltid, förupplöst i 50-100 ml vatten. Vuxna tar 0,5 g 3-4 gånger om dagen, barn 62,5-125 mg (1/4 piller av 0,25 mg) 3-4 gånger om dagen.

Kontra

Överkänslighet, hyperaciditet i magsaften (inklusive magsår och tolv tolvfingersår, erosiv gastroduodenit).

Biverkningar

Allergiska reaktioner, halsbränna, gastralgi.

Interaktion med andra droger

Effekten reduceras med samtidig användning av baser (antacida), tungmetaller, tannin, syrereaktiva läkemedel. Pepsin förstörs av alkohol.

Förvaringsförhållanden

I mörkret vid en temperatur av högst 25 ° C.

Släpp formulär

Förpackning 50 tabletter.

struktur

1 tablett innehåller:

aktiva ingredienser: acidin (betainhydroklorid) - 200 mg, pepsin - 50 mg.

Ossetisk rennetost

Kanske andra enzymer du har sålt. Försök att lägga till en pastör. mjölk kalciumklorid - det blir bättre att vikas.

I receptet är uppvärmningstemperaturen 38-40 ° C, du kan inte värma det alls. Uppvärmning - för att göra det lättare att samla ostmassan börjar det hålla sig ihop. Och du värmer det mer än 60.

En liten varm passion?

Acidin-pepsin
Internationellt namn:
Betaine + Pepsin (Betaine + Pepsin)

Tja, om du är en läkare, borde du veta att betain, som är en del av Acidin-Pepsin, refererar till aminosyror och är inte precis ett läkemedel på det sätt du presenterade det (kalciumklorid är också ett läkemedel och ändå.). Det är mycket i de vanliga båren, det är mycket användbart för kroppen i någon form. Så att prata om vad som kan skada är ungefär detsamma som att röda rödbetor är farliga. Ät inte betor - det finns betain (skämt)! Du kan äta råbeta och det finns ingen allergi mot det - inget problem. Om vi ​​tar det bredare är dess närvaro bara ett stort plus, eftersom betain i någon form är MYCKET användbart.

[quote = "Vintage"] Natasha, var inte arg
INNOCHKA, TACK FÖR EN RECIPE, JAG MÅSTE GÖR DIN KÖP, MEN ENDAST ENZYM!
Platsen är mycket vänlig,
JA ÖVERSATT.
Alexander klandrade dig inte.
Om du är en läkare som är känd
Och sedan - att bestämma var och en, att göra eller inte göra.
OCH LISTA ELLER NEJ FÖR REKOMMENDATION ELLER ALSO BESLUTAR KAM
Någon rennetost görs på ett enzym,
JA PÅ ENZYM.

ACEDEIN-Pepsin späds med vatten och är berusat genom ett rör för att göra det mindre. Exponering. KISS DIG FÖR ATETH

Flickor! Ursäkta mig. Jag skyllde inte på någon, jag ville inte förolämpa någon! Även om det hände av en slump eller du missförstod mig - ändå SORRY!
Jag tvivlar inte på din professionella lämplighet, jag skriver bara från min personliga erfarenhet. Ja, vi har ordinerat det här läkemedlet, ja, vi spädde ut det och drack det. Men inte genom ett strå, men på det vanliga sättet, från ett glastorkar. Läkaren föreskrev oss ett barn vid 4 år. Och i annotationen kommer jag inte ihåg det här. Kan jag che och förvirra, var inte arg! Det är ett enzym, inte en syra. Saltsyra ordineras inuti, ja, genom ett rör. Det var också, men redan i min barndom. Kanske kan någon tilldela det på ett sådant sätt att använda, men så att salivens enzymer inte interagerar med det, IMHO.

Jag ber om ursäkt igen och ville inte bryta mig med någon. Frågan ställdes - som jag kunde svara. Fred, vänskap, etc.

Ja, jag kom ihåg, jag läste också någonstans att betain är en hepatoprotector och har en cancer mot cancer och är giftfri för kroppen! Det här är jättebra!